ROUTE BESCHRIJVING

Met de Auto: Er is overdag parkeerplaats voldoende, echter u dient daarvoor te betalen. De parkeermeter staat tegenover het pand. Met uw bankpas of chipknip kunt u betalen. . Gemiddeld kost u dit 1,20 Euro  per uur. Dat is ruim voldoende voor de tijd die u nodig heeft voor een bezoek.

 

Met de trein   (10 minuten lopen)
U dient uit te stappen op het hoofdstation van Nijmegen. Als u de hoofduitgang naar buiten loopt pakt u schuin rechts voor u de Van Schaeck Mathonsingel richting Keizer Karel Plein.
Op het plein pakt u de tweede afslag richting Groesbeek. Daarna direct 1e afslag links wederom richting Groesbeek. Daarna de 1e straat rechts. Dat is de Pontanusstraat. Adres: Pontanusstraat 16.
Zie onderstaande plattegrond

 

Komende vanuit de richting Amsterdam / Utrecht:
Vanaf Amsterdam de A2 richting Utrecht.
Ter hoogte van knooppunt Oudenrijn hebt u twee mogelijkheden
1. U kunt via de A12 richting Arnhem. Ter hoogte van Arnhem pakt u op knooppunt Grijsoord de afslag Nijmegen A50. Vervolgens bij knooppunt Valburg de afslag Bemmel/Kleve/Nijmegen-noord A15. Daarna afslag Nijmegen A325
2. U kunt via de A2 richting Den Bosch. Ter hoogte van knooppunt Deil afslag Nijmegen/Arnhem/Bemmel A15. Vervolgens ter hoogte van knooppunt Ressen de afslag Nijmegen/Kleve A325.

Vanaf de snelweg Arnhem - Nijmegen A325 komt u op de Waalbrug bij Nijmegen.
U volgt de weg rechtdoor richting centrum. Na een aantal stoplichten komt u aan op het Keizer Karel plein (grote verkeersrotonde). Op deze rotonde neemt u afslag Groesbeek. U komt op de St. Annastraat. Hier neemt u direct de 1e afslag links richting Groesbeek (de Groesbeekseweg). De 1e afslag rechts is de Pontanusstraat. In deze straat geldt een eenrichtingsverkeer. U dient dus de 2e afslag rechts aan te houden en vervolgens de 1e rechts. Als u de van Slichtenhorststraat inrijdt ziet u het praktijkpand voor u op de kruising met de Pontanusstraat. Adres Pontanusstraat 16.

Vanuit de richting Rotterdam / Tiel
Via de A15 gaat u niet de eerste afslag Nijmegen in maar blijft u Kleve/Bemmel volgen tot aan knooppunt Ressen. Hier volgt u het bord Nijmegen-Noord / Kleve A325. Vanaf deze snelweg Arnhem - Nijmegen A325 komt u op de Waalbrug bij Nijmegen. U volgt de weg rechtdoor richting centrum. Na een aantal stoplichten komt u aan op het Keizer Karel plein (grote verkeersrotonde). Op deze rotonde neemt u afslag Groesbeek. U komt op de St. Annastraat. Hier neemt u direct de 1e afslag links richting Groesbeek (de Groesbeekseweg). De 1e afslag rechts is de Pontanusstraat. In deze straat geldt er éénrichtingsverkeer. U dient dus de 2e afslag rechts aan te houden en vervolgens de 1e rechts. Als u de van Slichtenhorststraat inrijdt ziet u het praktijkpand voor u op de kruising met de Pontanusstraat. Adres Pontanusstraat 16.

Het is dus belangrijk voor de degenen die uit de Randstad komen dat u altijd via de A325 Nijmegen(-Noord) binnenkomt.

Komende vanuit de richting Den Bosch.
Vanaf de snelweg A50 afslag Nijmegen A326  volgen tot in het centrum. Centrum blijven volgen tot u op het Keizer Karel Plein (grote verkeersrotonde) komt. Op dit plein gaat u richting Groesbeek (1e afslag op het plein). U komt op de St. Annastraat, hier neemt u direct de eerste afslag links richting Groesbeek (de groesbeekseweg). De 1e afslag rechts is de Pontanusstraat. In deze straat geldt een éénrichtingsverkeer. U dient dus de 2e afslag rechts aan te houden en vervolgens de 1e rechts. Als u de van Slichtenhorststraat inrijdt ziet u het praktijkpand voor u op de kruising met de Pontanusstraat. Adres Pontanusstraat 16.

Vanuit de richting Venlo
Als u richting Nijmegen rijdt pakt u afslag Malden. U rijdt door het dorp Malden richting Nijmegen naar het centrum van Nijmegen. Dat is altijd rechtdoor. Via de St. Annastraat komt u het centrum binnenrijden. Aan het eind van deze straat (voor de rotonde Keizer Karel Plein) gaat u rechtsaf richting Groesbeek. U zit dan op de Groesbeekseweg. De eerste afslag rechts is de Pontanusstraat. Dit is een éénrichtingsweg. U dient dus de 2e afslag rechts te nemen. Daarna de 1e rechts. Als u de Van Slichtenhorststraat inrijdt ziet u het praktijkpand voor u op de kruising met de Pontanusstraat. Adres: Pontanusstraat 16.

Bent u de weg kwijt, bel dan gerust 024-3229265